Tineke Gijsbers

Ben een spontane authentieke coach, nuchter en to-the-point maar inlevend en met mededogen. Na een carrière in het bedrijfsleven en het onderwijs besloot ik me te gaan richten op het werk als trainer/coach in bewustwordingsprocessen. Een gebied waarop ik inmiddels vele jaren helemaal in thuis ben geraakt. Vanuit mijn intuïtie en groot onderscheidingsvermogen train ik cliënten met veel plezier en compassie. Ik blijft het 'zeer bijzonder' vinden telkenmale een bijdrage te mogen leveren in het buitengewone soms kwetsbare leven van een ander.

Rebalancing heeft mij persoonlijk geleerd de balans weer te (her)vinden in het denken-voelen-zijn. Balans in het cognitieve denken en me ervan bewust te zijn “hoe vertaald en uit zich dat in mijn lichaam”. Zodat alles in evenwicht blijft en je weloverwogen voluit bewuster leeft.

 

Rebalancing heeft me doen inzien en laten ervaren dat alle puzzelstukjes op zijn plek moeten vallen en dat alle cognitieve besluiten of ervaringen (oud/nieuw) het lichaam dat op een hele andere manier verwerkt of vastlegt. Het was voor mij een openbaring om letterlijk aan den lijve te ervaren dat mijn lichaam anders reageerde op onderwerpen die ik dacht allang afgesloten te hebben. Het is ongelooflijk simpel maar prachtig en inspirerend om dit samen te mogen brengen in alle begeleidingstrajecten die op mijn pad komen


Praktijkgegevens

Den Bosch
06-51311286

Tineke Gijsbers