Sebastiaan Ruigrok

Van stress en burnout naar balans, harmonie en nieuwe levenslust!
 
De uitdagingen van deze tijd
Het is een indrukwekkende tijd van technologische vooruitgang, 24/7 economie, altijd bereikbaar, een bombardement aan prikkels en hoge eisen op het werk en op school. Er is druk om nog beter te presteren, te scoren, erbij te horen, perfecte resultaten te behalen en succes af te dwingen. 
Waarom doen we het ook al weer...?
 
Geluk

Geluk toch? De vrijheid om jezelf te zijn, blij met wie je bent en met je leven, positief, geïnspireerd, liefdevol, krachtig, energiek en vol levenslust.  

Al snel komt dan de vraag: hoe kan ik gelukkig zijn in een omgeving die zo veel van me verlangt? Ik wil zelf ook nog van alles bereiken, maar eigenlijk ben ik vooral erg moe de laatste tijd... wat nu...


Contact met mijn Lichaam is Contact met mijzelf

De sleutel is balans en contact met de ja en de nee die je voelt in je lichaam. Je lichaam vertelt je precies wat goed voor je is, over je èchte verlangens en de actie die bij dit moment hoort.


De reis die je aangaat, gaat van een leven gedirigeert vanuit het hoofd naar een leven gedirigeert vanuit het hart, het centrum van passie en inspiratie. Je hart wordt de wiggelroede, je brein faciliterend en helpt je handen en voeten te geven aan je passies en inspiraties.


Rebalancing, Zelfonderzoek en de hulp van plantmedicijnen

Rebalancing en zelfonderzoek zijn krachtige instrumenten om je bij deze reis van stress en burnout naar harmonie en kracht. Via aandachtsvolle massage maak je weer contact met je lichaam, met jezelf en dus met je èchte verlangens.


Ook plantmedicijnen kunnen een fundamentele shift teweeg brengen en je proces enorm versnellen. Ik werk momenteel voornamelijk met (legale) psilocybine truffels en rapé (extracten van masterplants uit het Amazone gebied). Neem contact met me op voor meer informatie. 


Werkwijze

Ik werk met de volgende drie fasen in het achterhoofd: 
Fase 0. (de uitgangssituatie): Leven vanuit het hoofd; het lichaam is een gebruiksvoorwerp met beperkingen
Fase 1.: Contact met het lichaam, een thuis vinden in de rust van je lichaam en ruimte geven om te zijn wie je bent
Fase 2.: Actie nemen vanuit zelfvertrouwen en authenticiteit in lijn met je innerlijke drive


Bij elke fase gebruik ik andere instrumenten om je te ondersteunen.

 
In een kennismakingssessie hoor ik graag over jouw verhaal en leg ik je graag uit wat ik voor je kan doen.

Hartelijke groeten,
Sebastiaan

 Ps. Check de 12 tips voor een leven gericht op innerlijke kracht en balans voor het leven: https://www.ontspannenleven.nl/12-gouden-tips-voor-innerlijke-kracht/ 


Praktijkgegevens

Leidschendam
06-20896190

www.OntspannenLeven.nl

Sebastiaan Ruigrok