Monique Blom

(Zelf)liefde is het medicijn voor bijna alles

Heb je last van spanningsklachten, angst, stress, burn out klachten, innerlijke onrust, dwanggedrag, het gevoel dat je je niet of onvoldoende kunt uiten en/of heb je klachten rondom je hooggevoeligheid?

Zoek je een veilige, ondersteunende omgeving om weer in contact te komen met je basis en je gevoel en een diepgaand helingsproces aan te gaan rondom bv zelfliefde, innerlijke rust en balans, zelfexpressie en authenticiteit?

Ben je bereid hiervoor écht bij jezelf naar binnen te gaan?

Wil jij je cadeau uitpakken?

Alles heeft zijn tijd en plek in het leven, en misschien is het nu de tijd voor jou om in je te laten raken door de eenvoud van een luisterend oor, reflectie en helpende handen. Om tot een dieper bewustzijn te komen van waarom jij hier bent, wat je nog remt en afhoudt om met volle aandacht in jezelf aanwezig te zijn.

Je bent precies goed zoals je bent. Zonder afkeer, angst, oordeel of onzekerheid, maar met acceptatie, berusting en je volle bewustzijn mag je bij jezelf dieper naar binnen kijken. Rebalancing kan je helpen om je eigen cadeau uit te pakken, om je eigen schatkamer binnen te gaan. Wat zich in die kamer bevindt, en wat allemaal gevoeld wil worden, kan spannend zijn en verstopt zitten achter bv frustratie, verdriet en woede. Emoties die vaak ontstaan zijn in onze kindertijd. Ook deze "donkere" emoties horen bij jou, en dus bij jouw schatkamer. Door ze te omarmen, omarm je jezelf en pak je je cadeau uit.

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek/intake met eerste behandeling.
Bel 06-28033992 of mail naar praktijkoersprong@gmail.com.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Je krijgt begeleiding van mij als gediplomeerd en ervaren Rebalancing ® therapeut en coach, op die punten die in jou de aandacht verdienen.
  • Ik bied je begeleiding aan in de vorm een stevige, speelse, warmhartige en integere maar ook directe, no nonsense en confronterende aanpak om via jouw wond te ervaren wie je bent, waar je van houdt, wat je gelukkig, liefdevol en krachtig maakt.
  • Je kunt van mij een volledig commitment verwachten, als jij je committeert aan jezelf.
  • Je kunt bij mij terecht op drie locaties: Zutphen, Arnhem en Heeswijk Dinther (nabij Den Bosch).
  • Ik garandeer je krachtige resultaten zoals meer innerlijke rust, vrijheid, acceptatie, daadkracht, levenslust, power en passie in je leven, je relaties, je werk!

 

 

 


Praktijkgegevens

Den Dolvert 13, 5473 GP Heeswijk Dinther
06-28033992

www.oersprong.com