Marieke Bekkering

Ik ben Marieke Bekkering (1972). In 2008 ontdekte ik dat ik meer met mensen wilde werken en ook meer met mijn handen wilde doen. Ik ben in dat jaar begonnen met het volgen van de cursus Ontspanningsmassage op basis van rebalancing.Ik werd zo gegrepen door de aanwezigheid en de aandacht bij de aanraking dat ik in 2009 ben gestart met de Opleiding Rebalancing®, school voor lichaamswerk en bewustwording. 


Nu ben ik gediplomeerd rebalancer en heb een eigen praktijk.Mijn specifieke kwaliteit is een liefdevolle aanraking met aandacht. Ik ga vertrouwelijk om met je persoonlijke verhaal.Mijn eigen ervaring is dat rebalancing me uitnodigt om allerlei aspecten van mezelf te voelen, ook dingen die juist moeilijk of pijnlijk zijn. Al deze gevoelens willen gevoeld worden. Tijdens dit voelen merk ik dat het gevoel verandert. Dat wat eerst door mij is weggestopt is nu beter te dragen.
Ik heb ook ervaren hoe het is om me heel ruim te voelen, groter dan mijn fysieke lichaam. En hoe liefdevol ik me op dat moment voel.
Ik merk dat ik door rebalancing beter naar mijn lichaam en daardoor beter naar mezelf kan luisteren en hierdoor beter voor mezelf kan zorgen. Ik voel mijn grenzen en mijn ruimte.

 

 


Praktijkgegevens

Ratelaarweg 7, 9753 BD Haren
06-45726512

www.rebalancinggroningen.nl