Irma Lok

Leven in verbinding met hoofd, hart en essentie; met wie we van nature zijn

Als we meer verbinding ervaren met ons zelf, ons menszijn, dan ervaren we meer wie we werkelijk zijn, met wat we willen en wat we kunnen. Verbonden is onze natuurlijke aard; voelen we ons verbonden dan bestaat er ook een intenser, vreedzamer en liefdevoller contact met anderen en de omgeving.


Meer Ruimte, Meer Vrijheid

Door te bewegen 'van denken naar voelen naar zijn' gaan we we ons blijer, autonomer, authentieker, vitaler en creatiever voelen.


Mensen denken wel eens dat Rebalancing betekent dat ik ze weer in balans breng. Hoewel ik snap dat de naam dat kan doen vermoeden, gaat het in Rebalancing erom dat jij weer meer in contact komt met je natuurlijke aard, en die is stromend.


Je bent goed zoals je bent. Op die weg ondersteun ik je door jezelf weer of meer te gaan voelen en ervaren. Het is een reis naar meer ruimte en vrijheid. Door zelf-inzichten en diepe ont-spanning die ontstaan. We gaan uit van ‘wat klopt er aan wat ik voel’ in plaats van ‘wat is er mis met me’. En dat is een radicaal andersom-benadering!


De reis is divers in zijn vorm en duur en is afgestemd met jou. Lichaamsgericht omdat je lichaam de tempel is waar je vrije aard huist. De natuur fungeert als spiegel. Er zijn verschillende werkvormen.

We kunnen werken met zelfonderzoek, meditatie, aanraking, systemisch werk en ander lichaamswerk.

Ook kunstzinnige vormen behoren tot de mogelijkheden of lekker buiten aan de slag met bijvoorbeeld hout hakken of een wandeling maken. Ook kunnen we online samenwerken zoals via skype.


Het doel en de duur van de reis liggen (van te voren) niet vast. Je gaat op weg….. We gaan samen op weg.

Ervaringen:


“Toen ik met ziekte te maken kreeg en geconfronteerd werd met mijn eigen kwetsbaarheid en die van anderen, realiseerde ik mij iets. Vrijwel onmiddellijk kreeg ik een groot gevoel van dankbaarheid. Ik ervoer bijna letterlijk meer kleur en levendigheid in en om mij heen. Ik voelde dit in mijn hele wezen en ik wilde er dus iets mee doen en ik ben een nieuw pad ingeslagen. Ik ben blij dat ik Irma heb gevonden om naast mij te staan aan het begin van deze reis."


"Het is binnen de rebalance-sessies van Irma onmogelijk om niet geraakt te worden... Irma heeft het vermogen om met diepgang, professionaliteit, humor en onvoorwaardelijke liefde een spiegel voor te houden, waardoor ik mezelf steeds een beetje meer durf te openen in verwondering."


“Dit nieuwe pad levert veel uitdagingen op. Wat ik denk en wat ik voel staat niet altijd op één lijn. Ik heb geleerd om de tijd te nemen om dat voor mezelf na te voelen. Vooral op de momenten dat ik onder druk sta, moet ik mezelf soms heel bewust even toestemming geven om dat te doen. Ik merk dat met aandacht de tegenstellingen minder hard worden en uiteindelijk vaak bijna als vanzelf oplossen.”

“Ik durf keuzes te maken die meer bij me passen, voel me meer open en heb daarom nu ook contacten die me meer voeden ipv afhankelijk houden. Dat geldt ook voor mijn werk. Met mijn hoofd kon ik het allemaal wel beredeneren maar nu beweeg ik meer vanuit mijn innerlijk weten en voelen. Ik voel me autonomer en maak stappen in prive en werk, ik kies een omgeving en mensen waar ik me betekenisvol voel, waar ik bijdraag vanuit wie ik ben en waar echtheid en echt contact belangrijk zijn.”

eer ruimte, meer vrijheid.

Je bent een uniek wezen; Mensen zijn de belangrijkste dragers van innovatie

Ieder van ons bezit uniek menselijk kapitaal en we willen het allemaal van nature delen met de wereld. Delen zit in ons, net als creëren. Het is belangrijk voor een gevoel van geluk en welzijn dat je creatieve vermogen, je creatiekracht, door je heen kan gaan en zodoende beschikbaar is voor jezelf en je omgeving. Zo wordt uniek menselijk kapitaal, maatschappelijk kapitaal.


Realize that everything connects to everything else.
Leonardo Da VinciHoe sta jij in de wereld?
Je wordt ondersteund, begeleid en gecoacht in het ontdekken, bewuster worden én leven van je passie, talenten, kwaliteiten, je eigen vorm en het tevoorschijn komen daarin. Er is ruime aandacht voor ‘Wat staat me in de weg, wat houdt me tegen, waar ga ik van weg, wat laat ik buiten de deur als ik in contact ga’ etc. en ook voor ‘waar word ik blij van, wat geeft me energie, wat klopt er aan wat ik voel’ etc.


Aanvaarding is de weg naar bewustzijn en diepe ontspanning.


Her- en erkenning van eigenwaarde, talenten en kwaliteiten zijn belangrijke peilers. Daarnaast het in contact brengen, het verwoorden, etaleren en relateren: het manifesteren in de realiteit, in contacten en (werk)relaties.

Zelfvertrouwen, je zacht en tegelijk stevig voelen alsmede vertrouwen hebben in eigen kunnen, talenten en uniciteit zijn belangrijke waarden waar we naar streven en die je (verder en diepgaander) ontwikkelt. We werken met en aan energie, vitaliteit en ontspanning. Er is dan ook ruime aandacht voor het herkennen, omgaan en leren omgaan met en aanvaarding van spanning, blokkades, stress, grenzen, werkdruk etc.   

Praktijkgegevens

Vollenhove
06-20663097

www.irmalok.com

Irma Lok