Herma Jonker / ICTUSDag lieve lezer,


Wil je gelukkiger zijn? Gelukkiger dan nu? Dan is het handig dat je iets anders gaat doen. 
Even Albert Einstein citeren:
"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different outcome"

In mijn rebalancing sessies mag jouw hoofd en dus je denken er gewoon zijn. Hoe kan het ook anders? En daarnaast gaan we kijken hoe je meer naar je hart en je lichaam kunt luisteren. Hoe je meer kunt voelen. Daardoor ervaar je meer balans tussen je hoofd en je hart. Of tussen ego en liefde. Het is maar hoe je het noemen wilt. 


Hoe je je voelt veroorzaakt mogelijk bij jezelf, thuis of op je werk spanning op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Vele van deze ongemakkelijke ervaringen komen voort uit niet bewust leven en werken. Vanuit een automatisme of niet bewustzijn. Gewoon maar elke dag doorgaan zoals je dat altijd al doet. Mogelijk niet doen wat je zou willen doen.


Mede door persoonlijke ervaring heb ik de overtuiging dat stilstaan, reflecteren en voelen meer oplevert dan vooral hard werken en doorgaan. Stilstaan schept ruimte voor nieuw, voor wensen en dromen. Thuis en op je werk.


Op mijn website noem ik Rebalancing "Intensieve Coaching". Dit heeft te maken met het feit dat ik met name met cliënten uit het bedrijfsleven werk. Bijvoorbeeld met medewerkers en managers die vastlopen in hun werk en daar iets anders in willen. Ook als je tegen een burn-out aan zit of er al midden in zit, doen mijn sessies wonderen.
Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten (06-2035 3406). 


Hartelijke groet van Herma 

 

Praktijkgegevens

Bakkeveen
06-2035 3406

www.ictus.nl/intensieve-coaching

Herma Jonker / ICTUS