Henk Doomernik

Ik heb me vanaf 2008 toegelegd op holistische massage omdat ik een verlangen had om meer in contact te komen met jou als klant. Rebalancing lichaamswerk is voor mij het antwoord op dat verlangen!

Met mijn lichaamswerk nodig ik je uit om helemaal in je gevoel en ademhaling te kruipen. Hierdoor word je meer bewust van je eigen lichaam en kun je de signalen beter herkennen. Aanraking brengt ook het zelfgenezend vermogen in gang. Er is nog nooit iemand genezen van inzicht!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn ‘Kunst van het Aanraken’?

Ik heb een eigen praktijk in Utrecht samen met mijn partner Rebalancer Hanneke Biegstraaten, officemanager Rebalancing School voor Lichaamswerk & bewustzijn. Wij zijn ook allebei werkzaam in sport- en leefstijlcentrum De Mix in Nieuwegein.

Daarnaast werk ik parttime als sportdocent in het basisonderwijs.

Ervaring en opleidingen:

  • Zie linked In: https://nl.linkedin.com/in/henk-doomernik-43991289
  • Ervaring als assistent Rebalancing School ‘Life Skills’, docent massageopleidingen en begeleider massageteams bij marathons.
  • Trainingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn; Opleiding Rebalancing en vele Masterclasses. Medische Basiskennis, Holistic Pulsing, Sport-, Stoel-, Klassieke en ontspanningsmassage.

doomernik-handen.jpg 

 

Praktische informatie:         

Behandelingen op afspraak in overleg in Utrecht of Nieuwegein. Het tarief is € 70 voor 1 ½ uur en € 50 voor 1 uur. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vantevoren.

Utrecht: dinsdag, woensdagmiddag t/m zondag

Nieuwegein: woensdagavond, vrijdag, zaterdag en zondag

Mijn praktijk vind je in Utrecht Zuid / Hoograven en ligt op 1 km afstand van directe auto uitvalswegen met gratis parkeren voor de deur en in de wijk. Daarnaast bereikbaar via NS  Utrecht CS centraal of Vaartsche Rijn.

Mijn praktijk in Nieuwegein ligt vlakbij het stadscentrum Cityplaza en is heel goed bereikbaar met de auto en OV.


Aangesloten bij:

  • PRN (Platform Rebalancing Nederland), www.rebalancing-nederland.nl
  • AGN, www.alternatievegeneeswijzennieuwegein.nl
  • ASR beroepsaansprakelijkheid en Wkkgz

 


Praktijkgegevens

Nieuwegein
06-44210836

Henk Doomernik