Hanneke Biegstraaten

““Rebalancing raakt alles! (‘Touché Tout’) Rebalancing neem ik mee in alle facetten van mijn leven door in contact met mezelf, te zijn in mijn omgeving en daardoor met de mensen om mij heen. Ik ben gestart met de Rebalancing opleiding omdat mijn leven behoorlijk ontwricht was door Torticollis Spasmodica. Ik had de behoefte om naar mezelf kijken en onderzoek te doen wat dit mij kon vertellen anders dan dat het een neurologische klacht is. Rebalancing en Myofascial lichaamswerk brengen heel veel, deel ik graag met je en betekent voor mij ‘Kwaliteit van Leven’! Wil jij dat ook ervaren? Ik zie je graag!"

Mijn interesse gaat uit naar het werken vanuit aanwezigheid om je daarmee weer in contact te brengen met jezelf. Van daaruit kan er meer ruimte ontstaan voor vitaliteit, energie en levensvreugde.

Ik heb een eigen praktijk Be-in-Touch in Utrecht samen met mijn partner Rebalancer Henk Doomernik. Wij zijn ook allebei werkzaam in sport- en leefstijlcentrum De Mix in Nieuwegein.

Vanaf half mei 2016 heb ik met veel enthousiasme en energie de taak van het officemanagement van de Rebalancing school op mij genomen en ben ik coördinator/begeleider in de nascholing Masterclasses. 

Ik heb meer dan 25 jaar kennis en ervaring als relatiemanager, adviseur, teamcoördinator in de professionele zakelijke (Triodos Bank en Rabo Bank) dienstverlening.

Opleidingen:
Trainingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn; Opleiding Rebalancing en vele Masterclasses, Holistic Pulsing, Ontspanningsmassage en ITIP persoonlijk traject.

Praktische informatie:
Behandelingen op afspraak in overleg in Utrecht of Nieuwegein.
Het tarief is € 75 voor 1 ½ uur en € 60 voor 1 uur.
Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vantevoren.

Utrecht overdag: de hele week, ook in het weekend
Utrecht avond: maandag t/m vrijdag m.u.v. woensdag
Nieuwegein overdag: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Mijn praktijk in Utrecht vind je in Zuid in de wijk Hoograven en is bereikbaar met bus 8 vanaf NS Station CS in 10 min en lopend vanaf NS Vaartsche Rijn. Daarbij op 1 km afstand van directe auto uitvalswegen met gratis parkeren voor de deur en in de wijk. Mijn praktijk in Nieuwegein ligt vlakbij het stadscentrum Cityplaza en is heel goed bereikbaar met de auto en OV.


Aangesloten bij:

  • RS Rebalancing Lichaamswerk & Bewustzijn als teamlid,                      www.rebalancing.nl/opleiding/docententeam/hanneke-biegstraaten
  • PRN Platform Rebalancing Nederland, www.rebalancing-nederland.nl
  • ASR beroepsaansprakelijkheid en Wkkgz
  • CRKBO register docent
 

Praktijkgegevens

Utrecht
06-36290436

www.be-in-touch.nl

Hanneke Biegstraaten