Greet Meijer

Hoe gaat een sessie?
Jij bent de deskundige in je eigen leven.
Een sessie is er op gericht dat je in contact komt met jouw innerlijk weten.
Ik nodig je uit om zonder oordeel en met vriendelijkheid te voelen wat er speelt. Wat houdt jou gaande? Wat ontbreekt er? Wat heeft je lichaam te vertellen?
Het beginpunt is waar je nu bent.

Ik gebruik mindfulness, ademen,zelfonderzoek, Somatic Experience traumatherapie, meditatie, focussen en aandachtige, respectvolle aanraking om je te leren meer in contact te zijn met je lichaam en je bronnen.

Waarvoor is rebalancing geschikt?
Vermoeidheid, nekpijn, rug- en schouderklachten,burn-out, hoofdpijn,trauma, somberheid, piekeren, benauwdheid, slapeloosheid of stress zijn enkele voorbeelden waar ik behulpzaam kan zijn.

Je lichaam heeft een groot zelfherstellend en zelfregulerend vermogen, maar als er teveel of te langdurig pijn of stress is, raakt je overbelast. Om jezelf te beschermen ga je je inhouden, schrap zetten en kom je letterlijk en figuurlijk vast te zitten. Je lichaam is continu alert en kan niet meer goed ontspannen en bijtanken.

We werken in een sessie samen om het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan te spreken. Het effect is diepe ontspanning, levenslust, rust, ruimte, je meer een geheel voelen of verdieping van het gevoel van verbinding met jezelf en anderen

Iets over mijzelf
Als maatschappelijk werkster heb ik lange tijd individuen, paren, vrouwengroepen en gezinnen begeleid. Ik raakte gefascineerd door lichaamswerk, omdat het lichaam essentieel is bij ervaren van zin, geluk, voldoening etc. De driejarige beroepsopleiding tot Rebalancer, was daarom een logische stap.

Sinds 2013 ben ik naast rebalancer ook lichaamsgerichte traumatherapeut volgens de methode van Somatic Experiencing van P. Levine (bekend van het boek: de tijger ontwaakt).

Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten(VNT) en de RBNG. Vergoeding door de zorgverzekeraar is afhankelijk van je polisvoorwaarden.

Verder ben ik getrouwd en heb ik drie kinderen.


Praktijkgegevens

Soest
06 20157688

www.greetmeijer.nl