Grada den Blanken

Aangeraakt worden

Ik geef behandelingen die rust en ontspanning bieden en meer evenwicht brengen in je lichaam. In alle rust en ruimte staan we er samen bij stil, hoe je je in je lijf voelt en wat er speelt hier en nu in je leven. Je gaat dieper ademen, je ontspant je geest en komt weer in contact met je lichaam. Rebalancing is een behandelmethode waarbij het lichaam aangeraakt en bewogen wordt. Het is een vorm van lichaamswerk, gericht op meer zelfinzicht. 

Met een op jouw afgestemde massage met technieken uit de rebalancing, nodig ik je uit je lichaam nog beter te voelen. Dat gaat met trage diepe strokes, stretches, en vloeibare bewegingen. Ont-spannen in plaats van aan-spannen. 


Over mij

Mijn naam is Grada den Blanken. Na mijn universitaire studie biologie en mijn carrière bij de overheid, zet ik mijn werkzame leven voort als rebalancer, masseur, ademcoach. Van jongs af aan, ben ik een vragensteller en onderzoeker. En bezig met persoonlijke groei. Ik wil graag mijn levenservaring en genoten opleidingen blijven inzetten. In deze tijd van stress, is het voor veel mensen extra nodig om te kunnen ontspannen. Tijdens het lichaamswerk is er aandacht voor ademen. Het lichaam spreekt, als je wordt aangeraakt en gemasseerd. 

Passie, humor, natuur zijn woorden die bij me passen. Mijn specifieke kwaliteit is een liefdevolle aanraking met aandacht. 


Opleidingen en trainingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn

Opleiding Rebalancing (2015) en vele Masterclasses

Systemisch werk voor professionals (2019)

Ademcoaching (2021-2022)


Laat je (aan)raken

Ik zoek cliënten voor rebalancing, adem  en massage sessies. Je wordt er jonger van. Je bent altijd waar je lichaam is. Het lichaam spreekt altijd de waarheid.

Rebalancing is een manier om meer- of weer- contact te krijgen met je gevoel en daardoor met jezelf. 

Voor iedereen die streeft naar meer plezier en bewustzijn van het lichaam kan Rebalancing een goed hulpmiddel zijn. En het helpt voor een betere balans tussen lichaam en geest.

Je bent van harte welkom. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op. Ik geef sessies in Amsterdam Oost, op loopafstand van het Amstelstation.


Praktijkgegevens

Amsterdam
020-6658512

Grada den Blanken