Gera Breebaart

Ik ben Gera Breebaart en woon in Leiden, waar ik een praktijk heb als Rebalancer en aurareader/healer.

Na jarenlang als ontwikkelingssocioloog gewerkt te hebben op het gebied van ontwikkelingssamenwerking kwam er in 1989 een wending in mijn leven. Vanaf die tijd ben ik bezig gegaan met Rebalancing.

Voor mij is het begeleiden van mensen op hun ontdekkingsreis naar zichzelf en hun verhaal met het leven de kern van mijn werk. Een avontuur in het hier en nu. Zijn met wat er is, in contact zijn met wie je wezenlijk bent, ruimte scheppen voor jezelf, helder krijgen: dit is waar ik nu ben, zo doe ik het, hoe ís dat eigenlijk voor me? Wat is mijn koers, mijn hartewens voor mezelf? En dat alles niet door erover na te denken, maar simpelweg door te voelen, ervaren, door de wijsheid van je lichaam en je innerlijk weten te volgen. En zo steeds meer bewust te zíjn.

Als Rebalancer maak je gebruik van verschillende methoden en technieken. Zo ook van je intuïtie, je innerlijk weten. Vanaf 1994 heb ik die kwaliteit verder ontwikkeld door opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling/energie te volgen. De combinatie van Rebalancing en energiewerk is voor mij een vruchtbare en heilzame.

Op het gebied van lichaamgericht werk heb ik de Trager-opleiding gevolgd. In de Tragerbenadering gaat het over: "Hoe kan het lichter? Losser? Gemakkelijker? Wat is vrijder dan dit? en nóg vrijer?'' Dit spreekt me aan: het gaat om ruimte voor jezelf, in je lichaam, in je leven, op jouw unieke manier.

Naast individuele sessies geef ik basis- en vervolgcursussen Massage en Rebalancing en workshops. 

 


Praktijkgegevens

Professorenpad 15, 2313 TA Leiden
071-5414092