Bernadette Hermans

Hoeveel tijd en aandacht is er eigenlijk dagelijks voor jezelf, voor je binnenkant? 

Aandacht voor je buitenkant is veel gewoner; ook jij zult aandacht besteden aan je uiterlijk, je kleding, je sport en beweegt regelmatig en let op je voeding.  Maar aan de binnenkant kan het er heel anders uitzien: je maakt je zorgen, piekert veel, draait rond in kringetjes voordat je een besluit durft te nemen. Je bekritiseert jezelf, je voelt je onzeker en schuift zaken voor je uit; wordt opgeslokt door de dagelijkse zaken die je aandacht vragen. 


Gevoelens van onvrede, onmacht, stress, zorgen en verdriet kunnen zich opstapelen, waardoor je veel in je hoofd zit. Wat er echter ook gebeurt is dat deze gevoelens zich vastzetten in je lichaam. Daar zijn we ons meestal niet zo van bewust. Dit herken je bijvoorbeeld doordat je nek en schouders vastzitten, je rugpijn of hoofdpijn weer de kop opsteekt, je benen onrustig zijn als je in bed ligt en je de slaap niet kunt vatten. Je geest en lichaam werken fantastisch samen; het een is onlosmakelijk verbonden met het ander. 


Rebalancing is een lichaamsgerichte benadering om je diep te laten ontspannen, je binnenkant te onderzoeken en jezelf beter te leren kennen; contact te maken met wat je weet, maar misschien liever niet te vaak onder ogen ziet. Het leert je te accepteren wat er is, maar ook afscheid te nemen van oude gewoontes die niet goed voor je zijn. Een nieuwe balans te vinden in je leven. Je licht van binnen te vinden; en te voelen. Wees Welkom!


Praktijkgegevens

Sixlaan 38, 2182 AC Hillegom
06-19618210

www.lichtvanbinnen.nl

Bernadette Hermans