Amrita van Veldhoven

Rebalancing is een vorm van aanraken, masseren die je nodigt uit tot ontspanning, bewustzijn en werkelijke belichaming. Rebalancing brengt je in contact met je oorspronkelijke energie.

Er is een totaal nieuwe manier van ontwikkeling nodig in de wereld. Een ontwikkeling waarbij iedereen geïntroduceerd wordt in de stilte van het hart, waar iedereen toegewijd is aan het eigen lichaam. Van je eigen lichaam moet gehouden worden. Het moet je vriend worden. Het is je huis.
Osho

Als mens heb je alles al in je. Alles is er al en daar contact mee maken, dat is de kunst. Het is o zo makkelijk om in de waan van de dag aan jezelf voorbij te lopen. Om vast te houden aan patronen die liefde en respect voor jezelf in de weg staan. Je verbinden met je innerlijk is daarop het antwoord. Rebalancing helpt je daarbij. Het roept op tot bewustzijn. Met aandacht uitgevoerd nodigt rebalancing je uit, om van alles wat er is in je lichaam te houden. Om zo de beste vriend van jezelf te worden.


In mijn praktijk in Den Haag bied ik het volgende aan:

Rebalancing sessies

op afspraak op dinsdagmiddag en avond, op woensdag overdag


Dynamic meditation
 

Bij voldoende belangstelling op woensdagochtend van 07:00 tot 08:00, hou hiervoor de Wajid website of facebook pagina in de gaten!


Naast mijn praktijk in Den Haag ben ik ook actief in Zutphen:
(www.rebalancing-nederland.nl/zoek_een_rebalancer?amrita_van_veldhoven)


 


Praktijkgegevens

Prins Hendrikplein 1, 2518 JA Den Haag
06-43264919

www.amritavanveldhoven.nl

Amrita van Veldhoven