Technieken

Rebalancing maakt gebruik van verschillende therapievormen die bij elkaar zijn gebracht door Osho.

Lichaamsanalyse

Elk lichaam vertelt zijn eigen verhaal. De Rebalancer is getraind in het analyseren van je lichaamshouding en in het herkennen van gebieden waar spanning vastzit en je energiestroom geblokkeerd wordt. 

Zelfonderzoek

In het zelfonderzoek komt de unieke aanpak van Rebalancing meteen naar voren. Niet de ratio maar het lichaam wordt als ingang gebruikt. Via een aantal gerichte vragen onderzoek je hoe jouw problematiek zich in je lichaam manifesteert. Dit geeft aanknopingspunten waar we in de sessie op door gaan. 

Diepe spier- en weefselmassage

De Rebalancer werkt op een diepte waarbij spanning in je lichaam voelbaar wordt. Daardoor leer je spanning te herkennen om uiteindelijk los te laten. Waar je spanning loslaat, komt er ruimte voor je emoties.

Rollende, dynamische massage

Deze vorm van massage laat je de vloeibaarheid van je lichaam ervaren en nodigt uit tot meer souplesse in de benige structuur van je lichaam, zoals gewrichten en wervelkolom. Je ervaart letterlijk meer ruimte in je lichaam.

Ademhalingstechnieken

Adem is leven. Tijdens een sessie zal de Rebalancer je vragen bewust en dieper te ademen naar de plekken waar je aangeraakt wordt. Een vollere en bewustere ademhaling brengt je dieper in contact met een gevoel waar je eerder niet gemakkelijk bij kon komen.

Meditatie

Samen met de Rebalancer gebruik je meditatie-technieken om ontspannen aanwezig te zijn in het hier en nu. Je zult ervaren dat gedachten en emoties minder grip op je hebben. Het kunt met een heldere en onbevangen blik naar jezelf te kijken, vanuit een nieuw perspectief.

Maak een afspraak met een Rebalancer

 

pexels-anna-tarazevich-6560304.jpg    pexels-ryutaro-tsukata-5473179.jpg  pexels-cottonbro-3997985.jpg