Massagecursus


De website massagecursus.org is sinds mei 2018 ondergebracht bij deze website van Rebalancing Nederland.


Wil jij leren om volledige lichaamsmassages te geven?

 

De professionals verbonden aan massagecursus.org zijn gediplomeerde rebalancers, verspreid over Nederland en België, die een massagecursus geven met technieken uit de Rebalancing®.


Waarom masseren?

Massage ontspant lichaam en geest. Hierdoor kunnen stress en allerlei fysieke ongemakken verminderen. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Waarom Rebalancing?
Rebalancing nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent en daarin te ontspannen. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daardoor kun je je bewust worden van de gewoontepatronen en denkbeelden die je levens- en lichaamshouding bepalen en beperken.

Leren aanraken
Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens één van de speciale cursussen die wij geven.


Hou jij van aanraken en aangeraakt worden? Of wil je er meer over leren?
Dan is deze cursus wellicht iets voor jou!

 

Kijk verder bij:

Cursussen
Aanbieders
Ervaringen

 

 


handen.png

 

 

 


Rebalancing® is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk.
Enkele uitgangspunten van Rebalancing zijn:

Al je ervaringen en overtuigingen laten hun indruk achter in het lichaam en manifesteren zich onder andere in je lichaamshouding, ademhaling en spierspanning.

Hoe je over jezelf denkt en hoe je in de wereld staat uit zich in je lichaam.

Wanneer je geaard bent in je lichaam en in contact bent met wat je voelt, sta je het meest onbevangen en vrij in de werkelijkheid.Meer informatie over Rebalancing is te vinden op de andere pagina's van deze website.