Workshopdag Uit je hoofd in je lichaam

zaterdag 19 januari 2019

Een Rebalancing workshop brengt je in contact met je lichaam en je gevoel en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar ook vreugde en geluk kunnen voller beleefd worden. Het biedt je de mogelijkheid je eigen vraagstukken te onderzoeken via je lichaam en bewust te worden van wat er in je leeft.

Deze workshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk. Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder waar te nemen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam wakker gemaakt en kom je steeds meer in het hier en nu. Door ervaringsoefeningen en aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vasthoudt en leer je onderzoeken wat deze spanning je te vertellen heeft. Daarnaast worden je vaardigheden aangereikt om bewuster en intenser te leven en het contact met jezelf en anderen te verdiepen.

De workshopdag wordt begeleid door Marianne Pijnenborg van Praktijk Karoena (www.praktijkkaroena.nl) met ondersteuning van Nicole Jansen.

Tijd:         9.30 – 16.30 uur
Locatie:   De Tempeliershoeve in Haaren
Kosten:   € 95,- per workshop (excl. lunch)
Aanmelden via: 06 -28518357 of

 

Agenda

december 2018

Verdiepingscursus Rebalancingmassage

woensdag 12 december 2018

Jaartraining Hart & Ziel

vrijdag 14 december 2018

januari 2019