Focusing Bodywork

zaterdag 21 september 2019

Ben je ervarings- of lichaamsgericht therapeut en wil je cliënten gaan begeleiden volgens de methode Focusing dan is de 10-daagse opleiding Focusing Bodyworkaan Holos Academie de juiste keuze.

Deze 10-daagse training is, als enige in Nederland, geaccrediteerd door SNRO  voor 6.31 EC en daarmee ook erkend door alle beroepsverenigingen. 

Het proces, waarin de cliënt vanuit een observerend zelf leert contact maken met zijn lijfelijk gevoelde ervaringsstroom, wordt Focusing genoemd(red. Mia Leijssen).

De opleiding, speciaal ontwikkeld voor ervarings- of  lichaamsgericht therapeuten, heeft een ervaringsgericht karakter dat ondersteund wordt door een theoretisch kader met de landelijke erkenning van Focusing niveau 1 t/m 4.   Er worden handvatten verkregen om complex innerlijke processen te begeleiden met aandacht voor  persoonlijke hulpbronnen en therapeutische valkuilen. De interactie met vakgenoten en de ervaring van de docenten bevorderen jouw deskundigheid in een breed domein aan klachten en hulpvragen in de praktijk.

 

Datum: september 2019 - 30 mei 2020
Tijd: 10.15-17.00
Locatie: Het Holos Huis, Nachtegaalstraat 31, Utrecht
Begeleider/Organisator: Esther Wijs en Willem van der Plas - Academie Holos
Max. deelnemers: 12
Kosten: 1475,-
Aanmelden/Meer info
: https://www.holoshuis.nl/opleiding/focusing-bodywork/

Focusing Bodywork