V&D dag Pelgrimage naar je hart

Ons leven voltrekt zich door een verbinding met de stroom van beelden die we vanzelfsprekend vinden en waar we ons mee verbinden. Op welke wijze brengen wij onze beelden van gevoel naar buiten? Een eigen beeld van binnen uit vorm geven als een reis naar je hart.

Met een beeld gaan we op weg om een gevoel of ervaring uit te drukken en bewustzijn te ontwikkelen op de vormen om iets van binnenuit aan jezelf te tonen.

Met dans, beeldend werken en delen maken we een pelgrimage aan de hand van gevoel of ervaring. Die je zelf later kan vervolgen. Na verkenning en oriëntatie van het materiaal, wil ik jullie uitnodigen met het maken van vormen van papier waarmee jullie op kunstzinnige wijze uitdrukking geven aan iets speciaals van jouw zelf. Waar persoonlijke woorden aan toegevoegd kunnen worden.

Zelf ben ik opgeleid in creatieve handvaardigheid. Ik heb veel gewerkt met beeldende vorming. Wat ik combineer met persoonlijke ontwikkeling die ik heb geleerd in energetisch werken, Rebalancing, Trager approach en Somatic experiencing. Alle werkvormen combineer ik in de vorm van een persoonlijke pelgrimage. Persoonlijk volg ik deze route  al meerdere jaren, een ontwikkeling waarmee een ervaring diep van binnen gevoeld kan worden en tot loslaten leidt. Om af te sluiten met ontspannen tafelwerk

 

Wil je meenemen;

Teken en schrijfmateriaal

Oude tijdschriften, resten pakpapier

Schaar 

Datum: 4 september 2022
Tijd: 10.00-17.00u
Locatie: Centrum De Gouden Piramide, Grote Wade 21c, Nieuwegein
Begeleider/Organisator: Anneke Koper/ Maria Geelen
Max. deelnemers: 14
Kosten: 25,- / 35,- voor niet-leden
Aanmelden/Meer info
: secretariaat@rebalancing-nederland.nl

< terug naar agenda