V&D dag Blogs schrijven over Rebalancing

Deze dag gaat over hoe je fijne blogs kan schrijven over Rebalancing.’ Voor websites en nieuwsbrieven.

Deze dag gaat LIVE door, we gaan in de buitenlucht zoveel als kan en met een paar voorzorgsmaatregelen o.a. 1,5 m afstand van elkaar. De groep zal klein blijven (max 10 personen), dus als je mee wilt doen laat even weten (er zijn nog slechts enkele plekjes vrij, en zodra het 'vol' is komt er een wachtlijstje omdat we willen vragen als mensen niezen, hoesten of koorts hebben niet te komen, je krijgt je geld dan weer terug)

Rebalancers zitten natuurlijk niet in hun hoofd en denken daarom vaak dat schrijven lastig is. Maar dat is het niet, als je wat simpele basiskennis toepast. Zoals: schrijf zoals je het zou uitleggen aan je elfjarige buurmeisje. Schrijf korte zinnen, liefst in de tegenwoordige tijd. Begin met een tegenstelling of een spannend citaat.

En zo zijn er nog wat elementaire ‘regels’ die je helpen om wervende blogs te schrijven voor je site of je nieuwsbrief, over het mooiste werk dat er is – rebalancing. Een dagje samen oefenen en je hebt het zo in de vingers.


 Datum: 28 juni 2020

Tijd: 10.00-17.00u
Locatie: Centrum De Gouden Piramide, Grote Wade 21c, Nieuwegein
Begeleider/Organisator: Lisette Thooft   
Max. deelnemers: 10
Kosten: 25,- 
incl lunch, koffie en thee
Aanmelden/Meer info
secretariaat@rebalancing-nederland.nlen stuur een mail naar   en je krijgt een factuur voor de dag waarna je het bedrag kan overmaken.

< terug naar agenda