Intro Trager Approach voor Bodyworkers

Milton Trager:

There is a way of being
Which is lighter
Which is freer
A way in which work
As well as play
Becomes a dance
And living a song
We can learn this way

Deze kennismaking is speciaal voor lichaamsgerichte therapeuten die overwegen om de 12-daagse training Trager Approach voor BodyWorkers te doen. Deze training, met twee gerenommeerde Trager® instructors Jessie Kuipers en Avi Bahat, wordt gegeven in twee blokken van zes dagen. Hierbij leer je de principes van de Trager Approach en Mentastics® integreren in je dagelijks werk en de effectiviteit van de behandeling te verbeteren. Deze introductie kan gelden als alternatief voor één van de twee verplichte Trager sessies, die vereist zijn voordat je aan de training kan deelnemen.

Trager is een ervarings- en leerproces dat door nieuwe positieve sensaties de waarneming van ons lichaam en hoe we bewegen zonder inspanning verdiept. Trager brengt diepe ontspanning en kan helpen om wat fysiek uit balans is te herstellen.

De Trager Approach is géén techniek. Het is een benadering gericht op het welzijn van het individu. De basis is de uitnodigende, vragende houding van de begeleider. Door zachte aanrakingen en bewegingen ontstaan er nieuwe en plezierige ervaringen en de mogelijk jezelf te leren ervaren als gezond en heel.

In de introductie wordt behandeld:

  • Mentastics; bewegen van binnenuit om tot jezelf te komen;
  • Wat is er mogelijk met de Trager Approach aan de massagetafel.

Klik hier voor meer informatie over de training Trager Approach voor BodyWorkers

Datum: 17 december 2020

Tijd: 19:00  - 22:00 uur
Locatie:
Wingerdweg 32, 1031 CA Amsterdam
Begeleider/Organisator: Jessie Kuipers
Max. deelnemers: 10
Kosten: 7,50
Aanmelden/Meer info
: https://www.akademie.nl/activiteit/intro-trager-voor-bodyworkers/?instance_id=406

< terug naar agenda